logo

Producten van wijngaard en fruitbedrijf

Tumbnail van de wijn Een deel van ons assortiment kunt u ook in onze webshop bestellen.
ga naar de webshop

DRUIVENSAP VAN DE WIJNGAARD

Tumbnail van de druivensap Naast de wijn van de verschillende druiven uit de wijngaard wordt er van verschillende rassen, maar hoofdzakelijk van de regent, puur en ongezoet druivensap gemaakt.
lees meer...

VERJUS VAN DE WIJNGAARD

Tumbnail van de druivensap Verjus is een fruit extract op basis van onrijpe groene druiven. Je kunt het gebruiken in plaats van citroensap of azijn in vinaigrettes en dressings.
lees meer...

WIJN AANVERWANTE PRODUCTEN VAN DE WIJNGAARD

Tumbnail van de producten gemaakt van de wijn De druiven uit de wijngaard worden allemaal verwerkt in eerste instantie tot wijn of druivensap. In onze eigen keuken worden enkele wijnen nog verder verwerkt.
lees meer...

JAM VAN DE WIJNGAARD

Tumbnail van de jam producten Naast de wijn, druivensap en aanverwante wijnproducten levert de wijngaard nog andere producten waaronder verschillende soorten jams van fruit van ons bedrijf.
lees meer...

LIMONADE VAN DE WIJNGAARD

Tumbnail van de limonade Naast de wijnen en jams produceert de keuken van de wijngaard ook limonadesiropen. Deels volgens de soorten limonade siropen de seizoenen. In het voorjaar zijn andere vruchten rijp als in het najaar.
lees meer...

SAUS VAN DE WIJNGAARD

Tumbnail van de saus Een andere variatie van de producten van de verschillende vruchten is de saus die uit onze ambachtelijke keuken komt.
lees meer...

OVERIGE PRODUCTEN VAN DE WIJNGAARD

Tumbnail van de chutney Naast alle bovenstaande producten uit de wijnmakerij en keuken willen we nog een product onder de aandacht brengen. Dit is de chutney uit onze keuken.
lees meer...
Foto van het complete assortiment van de wijngaard