logo

Groeisprong in het Overijssels Vechtdal.

In het Overijsselse Vechtdal werken veel regionale ondernemers en organisaties samen aan een voor Nederland toonaangevende samenwerking. het produceren van de producten uit het Vechtdal komt voort uit een ideŽel doel, voedsel produceren volgens de principes van 'slow food'.

Unieke samenwerking in het Overijsselse Vechtdal

Kwalitatief hoogstaande producten waar bij oog is voor een eerlijke beloning van de boer, zijn medewerkers en een eerlijke prijs voor de consument. producten die geproduceerd zijn met respect voor de omgeving en milieu. Er is een milieu, natuur- en diervriendelijk agrarisch productiesysteem wat vrijwel volledig toegankelijk is voor burgers en toeristen. De dieren hebben een beter leven, gewassen worden op een natuurvriendelijke wijze gekweekt. De liefde voor dier, natuur en landschap staat voorop. Dit leidt tot een aanzienlijke hogere voedselkwaliteit.

Een gerecht uit de eigen omgeving geeft een belangrijke meerwaarde. er worden geen onnodige kilometers gemaakt en het prachtige landschap wordt gebruikt en benut. Door van de producten uit het Vechtdal te genieten helpt u mee om het gebied in stand te houden. Alle omstandigheden zijn geperfectioneerd om een nieuw regionaal topproduct te presenteren: "Producten uit het Vechtdal!" Een puur stukje natuur.

Kijk ruik proef en beleef de producten uit het Overijssels Vechtdal.Overijssels Vechtdal Vechtdalproducten

De Groeisprong Vechtdal is mogelijk gemaakt door Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: 'Europa investeert in zijn platteland'.

Europese commissie Provincie Overijssel Marketing Oost Leader plus

Gemeente Ommen Gemeente Hardenberg Gemeente Dalfsen